Od 21.2.2014. godine pratite nas na redizajniranom LJ::portalu

novi

U mjesecu u kojem smo proslavili petu godišnjicu postojanja Ljubuškog portala i na dan prvog pisanog spomena imena Ljubuški – koji se slavi kao dan općine Ljubuški s radošću Vam predstavljamo novi dizajn LJ::portala.

 
Dragi čitatelji, dobro došli na stranice redizajniranog LJ::portala. Projektni je tim u suradnji sa “Agencijom za informatičku djelatnost – Cicero” na njemu naporno radio proteklih mjeseci sa željom da osmisli portal koji će potpuno zadovoljiti želje i potrebe svih naših čitatelja kojima je LJ::portal prvi i glavni izvor informacija iz Ljubuškog i okolice.
 
Mnogima će se na prvi pogled nova internetska stranica učiniti jednakom onoj koju smo do sad imali. Upravo to nam je i bio cilj. Zbog uspjeha koje je ostvario naš portal u proteklih pet godine, a ponajviše zbog povjerenja naših svakodnevnih čitatelja, odlučili smo da promjene ne smiju biti radikalne.
 
Puno korisnih informacija, jednostavan način pronalaženja informacija, bolje pretraživanje i što je još najvažnije: sadržaj LJ::portala donosi najvažnije dnevne vijesti i informacije iz Ljubuškog i naše Hercegovine, pratimo sva događanja, kulturne i povijesne znamenitosti, šport, poslovne informacije, karijere…
 
Poštovani čitatelji, pred Vama su prve veće izmjene dizajna našeg i Vašeg internetskog portala. Sve funkcionalnosti su ostale iz prijašnjeg prikaza, a veći broj čitatelja, veći broj članaka i još poneka novina koju ćemo uskoro uključiti, zahtijevali su ovaj iskorak.
 
U narednom razdoblju u planu nam je još bolje pokriti događanja na cijelom području Ljubuškog na način da Vas molimo ako ste ikako u mogućnosti dostavljati nam informacije o događanjima u Vašem kraju na naš e-mail info@ljportal.com, kako bi  vijest o tome došla pravodobno do onih koji su za istu zainteresirani. Za Vaš eventualni trud voljni smo Vam dati prostor na ovom portalu, nešto više od toga u ovom trenutku nismo Vam u mogućnosti dati. Unaprijed zahvaljujemo!
 
Nadamo se, i vjerujemo, da ćete i dalje ostati naši vjerni posjetitelji te da ćemo Vas i dalje informirati o svim aktualnostima iz našeg voljenog Ljubuškog.

{xtypo_alert}Iskušajte novi LJ::portal{/xtypo_alert}

 

LJ::portal